Hlavní obsah
Článek

Kateřina Klinderová alias Kundosaki bude maminkou. Nečekanou zprávou před pár dny pořádně překvapila své sledující na sociálních sítích, které už teď ujišťuje, že se nemusí obávat pouze těhotenských a následně rodičovských příspěvků. Připravená je i na „influmatky“ a jejich náboje rad a jediné, čeho se nyní obává, je, že jí explodují prsa.

Bývalá moderátorka Oktagonu a účastnice Survivoru těhotenství oznámila velmi netradičním způsobem. Nejdříve své diváky ale pořádně napínala. „Konečně vám totiž můžu odtajnit něco, na čem jsem teď dlouhý měsíce opravdu intenzivně pracovala. A teď je to ve fázi, kdy už vám to můžu ukázat. Jsem strašně nervózní, buďte prosím shovívaví. Je to první takový projekt,“ spustila nejdříve. Pak zveřejnila krásnou novinku. „Prej, že jsme neplodný…,“ napsala k videu, na kterém jí partner Tomáš hladí již lehce vypouklé těhotenské bříško. Pod příspěvkem se ihned objevily stovky gratulací.

Kundosaki se zveřejněním zprávy nejspíše ulevilo. Je ráda, že už nemusí skutečnost skrývat. „Ani nevíte, jak moc jsem ráda, že už konečně mohu dělat těhotenský vtipy. Řekněte mi, kdo dá ven těhotenství, a zrovna v Love Islandu mají challenge s umělýma děckama?“ směje se. „Mám to sesynchronizované i se svými ostatními projekty. No, bude to opravdu jazda!“

Své sledující ujišťuje, že nemusí mít obavy. „Rozhodně tady nečekejte jen těhotenský kontent, to by nám všem švihlo, od toho mě musíte hlídat. Já se budu hlídat od imaginárních scénářů, jako kam mi třeba porostou prsa a jestli by třeba nevybuchnou do ksichtu,“ říká s humorem sobě vlastním. Nezaskočí ji prý ani „influmatky.“ „Doufám, že všechny influmatky si připraví veškeré náboje názorů a rad, já si z toho potom udělám encyklopedii, jak být dobrá matka,“ uzavřela.

4
fotky

Další články

Načítám