Hlavní obsah
Článek

Richard Genzer (57) v průběhu života přibíral na váze a hubl, jedno ale vždy zůstávalo - jeho bujná kštice s kudrnatými vlasy. Teď se ale předvedl bez ní a zdá se, že lidem se taková změna příliš nelíbí.

Některým mužům hlava bez vlasů vyloženě sluší a u dalších si už ani neumíme představit, že by vlasy měli. Richard Geňa Genzer ale ani tři roky před šedesátkou nemusí řešit to, že by mu vlasový porost závratně ubýval. Naopak, stále k němu patří kštice, i když v současné době už trochu prošedivělá. Sám herec a porotce StarDance se před časem svěřil s tím, že se o své vlasy moc nestará, ale je rád, že ještě nějaké má.

Jaké ale bylo překvapení jeho fanoušků, když se Geňa na sociální síti předvedl se zcela holou hlavou. Bývalý tanečník vytvořil vtipné video, kdy natočil sám sebe a s humorem sobě vlastním pronesl: „Dobrý den, já bych vám chtěl udělat takovou nabídku. Prodám hřeben a fén.“ Pod videem se ihned strhla lavina komentářů.

„Vypadáš jak Dáda Patrasová z Návštěvníků!!!“ napsal jeden fanoušek, se kterým souhlasí další stovky. Jiný sledující Geňu označuje jako strýčka Festera z Addams family, další jako muzikanta Laca Décziho. Zatímco většina lidí bere Richardovu vizáž s humorem, někteří se bojí o to, že skutečně zůstane plešatý. „Kde máte svoje krásné kudrnaté vlasy?“ nebo „Doufám, že jsi to nedal dolů“, to jsou další komentáře od téměř plačících fanynek.

Ty všechny ale můžeme uklidnit. Richard Genzer si „nový účes“ vyzkoušel pouze během natáčení televizního spotu. Nebo že by se mu holá lebka zalíbila a na podzim by se takto objevil ve StarDance? Na to si musíme ještě pár měsíců počkat.

Další články

Načítám