Hlavní obsah
Článek

U obvodního soudu v Praze pokračoval spor mezi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41). Předmětem jednání bylo, kdo na veřejnost vypustil citlivé údaje z církevní žaloby.

Během jednání, kterého se Ondřej zúčastnil a Taťána nikoliv, soudce pět hodin četl whatsappovou komunikaci z čísla modelky směrem k novináři Luboši Procházkovi, ale také komunikaci mezi (ex)manžely.

Ze zpráv vyplynulo, že Ondřej se na začátku jejich rozepře snažil manželství zachránit. „Pokud moji druhou identitu vnímáš jako můj handicap, a já bych to měl podle tebe vnímat taky tak, potom je to něco, s čím zkrátka musím žít. Stejně jako člověk musí žít s jednou umělou nohou, má ji umělou, nemůže za to. Nesnaží se ji mít víc nebo méně umělou, pořád je to umělá noha.“

„Ty s takovým člověkem žiješ a ty mu řekneš, že pokud by o té protéze začal mluvit, tak se za něj musíš stydět. Ani jeden z těchto handicapů lidem neubližuje a neukazuje nijaký, žádný zvrácený morální příklad. Morálka je ukrytá v lásce a hodnotách, který člověk vyznává, v gestech, soucitu a porozumění. Nežijeme ve středověku, tedy já ne. Nedokážu překousnout, že vůbec existuje nějaká hypotetická možnost, že by ses za mě kdy styděla. Já bych takový pocit vůči tobě neměl, i kdybys prohlásila na veřejnosti, že si strkáš do prc*ny lilek. Tvoje láska s podmínkou je něco, co nedokážu přijmout,“ četl soudce Ondřejovu zprávu.

Přečetl nahlas samozřejmě i reakci Táni. „Nebudu si o tom s tebou přes zeď dopisovat, vážně tento vztah ničíš. Nejsem matka tvých dětí, aspoň že tohle už vím, a taky to, že jsi schopen na základě hypotézy všeho nechat. Smiř se s tím, není normální se převlíkat. Mně by ubližovalo tě takhle vidět. Shazuje tě to jako chlapa přede mnou,“ četl soudce v soudní síni.

Z konverzace následně vyplynulo, že Taťána Kuchařová se velmi zajímala o to, zda média nestraní Ondřejovi. A snažila se to s pomocí bulvárního novináře Luboše Procházky, který jí pomáhal i s několika PR projekty, změnit. „Ještě k poslednímu článku, nevíte, proč mu tak straní? Myslím, že je to taktika, protože ho mají za toho hodného chlapa, měli bychom se toto pokusit zbořit, je to potřeba promyslet,“ zaznělo ze soudcova čtení.

V dalších konverzacích zaznělo, že modelka chtěla, aby se Ondřej přiznal ke své údajné homosexuální orientaci. Tlačila na to, aby byly zveřejněny fotky Ondřeje z Berlína, kde měl pařit v gay baru. Hudebník ale vždy říkal, že do gay baru mohou i heterosexuálové a o jeho orientaci to nic nevypovídá.

Následně ze zpráv vyplynulo, že modelka si přála, aby zmíněný novinář zatlačil na šéfredaktora bulvárního deníku, aby fotky vyšly co nejdříve, a nechápala, že se tak ještě nestalo.

Advokátka Kuchařové u soudu nerozporovala autenticitu přečtených zpráv. Uvedla však, že komunikace mezi Kuchařovou a Procházkou není kompletní, některé pasáže byly údajně promazané, a doložila na flash disku podle ní kompletní verzi. Ta musí projít kontrolou.

Další články

Načítám