Hlavní obsah
Článek

Kuchařka a blogerka Chili Ta je tou, od které ostatní hvězdy StarDance očekávají, že se bude starat o jejich žaludky. Na příští kolo už dostala požadavky, co by měla uvařit. S vtipem to považovala za velký tlak.

„Dnes neměli nic. To je hrozně nefér, to je strašný tlak. Emocionální vydírání. Mě se nikdo neptá, zda nechci svačinku,“ smála se Chili. „Příště budu muset něco nasmažit, napéct, navařit. Dala jsem jim na výběr, mohla jsem přinést domácí kváskový chléb, pomazánky, ale chtějí vietnamské závitky,“ řekla Super.cz Chili.

Sama si se stravou starost dělat nemusí, po třech měsících tréninků již zhubla. „Dnes jsem se poprvé zvážila a mám dole dvě kila. Já jsem ramenatá, svalnatá z amerického fotbalu. Pro tanec je ale zhubnout výhoda. Na ten se to hodí,“ prozradila kuchařka, která nyní s těžkými vahami a činkami skončila.

„Moje sezóna začala jako StarDance, kvůli zranění jsem to vypustila. Je to riskantní sport. Dělám teď funkční trénink, trénink, který zrychluje pohyblivost. Je to něco zcela jiného,“ dodala.

3
fotky

Další články

Načítám