Hlavní obsah
Článek

Do povědomí všech se Olivie Žižková dostala už před pár lety, a to svou nahou fotografií s Jiřím Krytinářem. K aktům měla herečka a zpěvačka vždycky blízko a nepřestává s nimi ani na prahu padesátky. Fanouškům tak začala nabízet pikantní obsah za peníze.

Vdova po bubeníkovi Karla Gotta (†80) Janu Žižkovi se sice před pár lety dušovala, že s nahotou skončila, ke své zálibě si však po čase opět našla cestu. Je to již dva a půl roku od smrti jejího muže, který roky spolupracoval s Karlem Gottem. S jeho odchodem se Olivie dosud nedokázala vyrovnat. „Je mně strašně smutno za Honzíčkem, který mně udělal nejkrásnějších 21 let mého života a pořád se s jeho odchodem nemohu vyrovnat. Vloni jsem mu k výročí napsala a nazpívala píseň i s textem a natočila videoklip, kde si zahrál i náš společný kamarád Felix Slováček,“ svěřila se Super.cz Olivie Žižková, která má svého muže neustále na očích.

„Nechala jsem si manžela vytetovat na pravé předloktí a každou minutu na něho koukám. Mám ho u sebe doma ve své ložnici a denně si s ním povídám,“ prozradila nám herečka a hudebnice, která se nyní rozhodla, že zkusí uspět i na stránkách Only Fans, kam začala umísťovat pikantní obsah.

„Pořád hledám cestu, nejen jako herečka, ale začala jsem cestovat po světě se svým přítelem, který byl náš letitý manažer a kamarád. Michal je mimo jiné fotograf, a tak každý rok úspěšně vydáváme hot pikant kalendář pro své fanoušky. Vloni jsme fotili na Kapverdách, letos jsme začali v Egyptě a chtěli bychom na podzim na ostrov Sulawesi, kde je to prý opravdový ráj,“ svěřila se Olivie, která ochutnávku svých snímků umisťuje i na Instagram.

Tam se ale drží při zemi a intimní partie překrývá nejrůznějšími obrázky ve stylu Britnes Spears. „Toto vše je spojeno s mým profilem Only Fans, kde chatuji s fanoušky a prodávám jim svůj materiál. Nikdy by mě nenapadlo, že se dají vydělat tak obrovské peníze z domova přes mobil, v pyžamu a kartáčkem na zuby v ústech,“ prozradila Olivie, která nyní nafotila nové snímky v bazénu.

„V dubnu 2025 oslavím padesátku a budu jen v tichosti sledovat dění naší společnosti. Jsem v šoku, myslela jsem si, že člověk musí něco umět, aby byl za to odměněn, a když vidím, kolik mladých mužů potřebuje komunikovat se ženou, která by mohla být jejich máma, a kolik příběhů si člověk přečte, tak je mu z toho vlastně smutno,“ dodala herečka a zpěvačka ke své nové zálibě.

Související témata:

Další články

Načítám