Hlavní obsah
Článek

Kam se hrabou sladkobolné příběhy o Angelice, markýze andělů. Tu pravou romantiku nyní zažívá Agáta Hanychová (39), kterou její choť Mirek Dopita vzal na dovolenou na exotické Bali. A začaly se dít věci.

„Netušila jsem, kolik životních snů dokáže jeden muž za den splnit,“ rozplývala se v tropickém ráji modelka, která tím rozpoutala vášnivou debatu. „Jak dlouho jim to vydrží?“ zeptala se v diskusi na Instagramu influencerky zvědavá Danuše, která si záhy také odpověděla.

Agátiny holčičky neměly odvahu tipovat, jak dlouho vztah jejich idolu vydrží. Dobře vědí, že v tomto ohledu není radno nic moc prorokovat a věštit. „Tři roky a rozvedou se,“ doplnila Danuše.

„Proč taková klišé?“ ptala se Jana, která nejspíš nefandí romantice. Taky možnost.

„Ke štěstí vede cesta trnitá a vy jste učebnicový příklad,“ zhodnotila Agnes. „Sluší vám to, jste jako reklama na štěstí,“ zasnila se při pohledu na romantické momentky Zdeňka. „Konečně opravdu to, co si zasloužíš,“ popřála Agátě Edita.

„Mají spolu krásného syna a jsou přece manželé. Agátka si zaslouží mít dobrého muže a konečně jsou po letech zase spolu. Nádherné,“ nešetřila superlativy Jozefína.

„Konečně normální chlap,“ ťala do živého Kate, která srdíčky ani potleskem rozhodně nešetřila. Je jasné, že bývalý mediální magnát jí nebyl příliš po chuti a ke své oblíbenkyni si představovala někoho jiného. No, to si Jaromír Soukup (55) nebude číst rád.

Další články

Načítám