Hlavní obsah
Článek

Diváci její excesy milují a s velkým nadšením očekávají, co jejich oblíbená postava zase provede. Jenže Kristýna Hrušínská si coby Vanda v Ulici zažije hotové peklo. Stane se tak poté, co znovu propadne hazardu. Co na to fanoušci seriálu?

„Ulici sleduju ráda, ale dost mě štve, že scenáristi do toho Vandu zase nechali spadnout. Kdyby raději čekali miminko. Sotva se něco zlepší, hned je to zas jinak,“ posteskla si divačka Soňa. Svým oblíbeným postavám by už dopřála trochu klidu a toho manželského štěstí.

„To je realita. Tak to v životě chodí. Závislost je nemoc,“ poučila ji Romana. „Takhle to holt v životě funguje. Těžkej závislák se nevyléčí jen tak na povel. Jen ať ukážou, kam až to může zajít,“ doplnila Týna.

„Kdyby radši čekala miminko a řešila problémy starší prvorodičky,“ posteskla si Dagmar, která by Vandě přála příjemnější starosti než virtuální kasino a s ním spojené prohry a dluhy.

„Na tuhle linku se hodně těším. Už jen proto, že to hraje tak dokonale přesvědčivě. Jsem zvědav, kam až se dostane. Ona celá jubilejní, 20. sezona bude hodně, hodně zajímavá,“ nechal se slyšet Richard.

„Tohle je už ohraná písnička. Kéž by jí do života vnesli tu lehkost jejího bytí, to, proč se lidem líbí, třeba dítě a partnerské patálie po porodu než on-line gambling,“ zasnila se Marie, která se přidala k zástupu těch, kdo by těžce zkoušené postavě už dopřáli trochu jiné životní peripetie.

„Prohraje Ludímu barák,“ varuje Simona, která má za to, že Vandin manžel Luděk v podání Vasila Fridricha zažije v Ulici středověk.

Další články

Načítám