Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kristina Kloubková (47) je stále jako proutek. Přestože se už aktivně nevěnuje tanci, štíhlou postavu baletky si udržuje pohybem neustále. Dobré jídlo má ráda, za svůj život ale vyzkoušela nespočet diet.

A to hlavně v období, kdy se aktivně věnovala tanci. „Já jako bývala baletka mám za sebou asi 40 druhů různých diet a půstů. Čím jsem starší, tak ta postava se mění, taky jak stárnu, tak to míň řeším, ale je pravda, že se hlídám,“ svěřila se Super.cz Kristina, kterou jsme potkali v restauraci Radka Kašpárka.

„Nejlepší dieta je jíst vše, co má člověk rád, ale v menším množství,“ dodala Kloubková, která bude moderátorkou kulinářského festivalu, který pořádá její domovská televize Nova a kde se utká dvacet známých restaurací a šéfkuchařů z celé České republiky. Moderování se ujme s vítězem MasterChefa Romanem Stašou, s nímž se pravidelně potkává i ve Snídani.

Dobrého jídla bude na místě tudíž spousta, na což se i bývalá tanečnice těší. Dietám už nepodléhá, ale zkusila toho hodně.

„Teď je jiná generace, ale za mě vím, že jsem držela dietu, kdy jsem pila jen drinky a vlastně jsem 14 dní nejedla. Taky si pamatuju na tukožroutskou polévku, to bylo zelí, mrkev a chutnalo to tak první a druhý den a od třetího dne se to nedalo jíst,“ dodala se smíchem moderátorka, která se aktuálně cítí skvěle.„Mám pocit, že normální ženská není spokojená nikdy, netoužím se měnit, vím, že nikdy nebudu dokonalá, jsem svá, a to je nejlepší,“ dodala Kristina.

Další články

Načítám