Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kristina Kloubková (47) patří už ke stálicím televize Nova. Nechyběla proto ani na velké letní tiskovce, kterou provázela. Na akci poutala pozornost novou vizáží, a to dlouhým blond ohonem, který jí neskutečně slušel.

„Moc se mi to líbí, není můj, ale cítím se tak dobře,“ svěřila se moderátorka, která nám prozradila, že na obrazovkách televize je už sedmnáct roků. „Sedmnáct let už patřím k televizi Nova a příští rok budu mít osmnáctiny. Začínala jsem v roce 2007 jako moderátorka Bailanda. Původně jsem tam měla tančit, pak jsem to moderovala. Byl to takový pokus a důvěra, která přišla,“ vzpomínala na své začátky.

„Za rok pak přišel konkurz na Snídani, pak přišly zprávy a potom večerní zprávy. A letos v říjnu budeme s Martinem Pouvou slavit deset let, takže mám i tenhle rok výročí,“ dodala moderátorka, která byla před nástupem do televize muzikálovou tanečnicí.

K tanci už našla pomalu vztah i její dcera Jasmínka, které je dvanáct let. Jakým směrem se vydá, je však ještě nejisté. „Ono se to hodně mění, poslední verze je, že by chtěla být voják a jezdit do zahraničí jako třeba do Afghánistánu. Hezky maluje a je umělecky zaměřená, ale dost se to střídá, předtím chtěla být modelka a zpěvačka a taky začala tančit,“ uvedla.

V poslední době se hodně řešily i psychické potíže, jimiž si Kloubková v minulosti prošla a o kterých promluvila ve 13. komnatě. O tom, jak je na tom nyní a jaké měla na pořad ohlasy, si poslechněte v rozhovoru.

Další články

Načítám