Hlavní obsah
Článek

Další ročník má za sebou kalendář pro nadaci Archa Chantal, který letos nafotily fotografky Lenka Hatašová a Monika Navrátilová. Mezi známé tváře, které pro kalendář pózovaly, patřila Dagmar Havlová (71), Josef Dvořák (82) nebo Jiřina Bohdalová (93).

Právě snímek Jiřiny Bohdalové s dcerou Simonou Stašovou se vydražil za rekordních 650 tisíc korun. „Ale radost mám z celé částky, která se letos vyšplhala na 1 350 000 korun,“ potěšilo organizátorku, herečku Chantal Poullain (68), jež výtěžek se svojí nadací rozdělí na jednotlivé projekty, které zútulní prostředí dětských oddělení v nemocnicích.

Nadaci Archa Chantal podporuje také první dáma Eva Pavlová. Ujala se také role kmotry kalendáře a všechny zaujala dlouhými modrými džínovými šaty, které pro tuto příležitost zvolila. Hostitelka večera se v outfitu nebála experimentovat a večer rozzářila v neobvyklém modelu v oranžových tónech.

Na křtu nechyběla také zpěvačka Bára Basiková (61), jejíž snímek pojaly fotografky netradičně a vystavily na něm její zadek. „Asi je na mně to nejhezčí,“ smála se. Pohádkově laděné jsou snímky Jenovéfy Bokové a Tomáše Kluse, které můžete také vidět v naší bohaté fotogalerii.

11
fotek

Další články

Načítám