Hlavní obsah
Článek

Barbora Krejčíková získala o víkendu svůj první wimbledonský titul. České tenistce se podařilo porazit Italku Jasmine Paolini. Ve dvouhře mužů se stal šampionem jedenadvacetiletý Carlos Alcaraz, obhájil svůj titul z minulého roku a porazil tenisovou legendu Novaka Djokoviče.

„Mám za sebou skvělý start kariéry, ale nemíním se zastavit, chci si dál razit svou cestu. Na konci chci být na stejné úrovni jako všichni tihle velcí hráči,“ řekl Alcaraz po svém triumfu.

Mezi wimbledonské tradice patří také tanec dvou šampionů. Carlose tedy čekal tanec s Barborou, a když přišel dotaz na tuto tradici, tak se Alcaraz chytl s úsměvem na tváři za hlavu a znervózněl. Tanec prý zrovna není jedna z jeho silných stránek. „Kéž bych uměl lépe tančit. Uvidíme večer,“ řekl s úsměvem. Ale pustil se do toho!

Tanec Carlose a Barbory nyní už koluje internetem. Wimbledonští šampioni předvedli své taneční nadání na plese v Londýně s úsměvy na tváři. Doprovodem jim byla píseň od zpěvačky Duy Lipy. „Díky za tanec, ale myslím, že bychom raději měli zůstat u tenisu.“ napsala Barbora s úsměvem k několika fotografiím, na kterých ukázala i třpytivou róbu s holými zády, kterou vynesla.

Další články

Načítám