Hlavní obsah
Článek

Když jsme se po karlovarské módní přehlídce návrhářky Debbie Brown potkali s Charlotte Štikovou (27), rozebrali jsme také její vztah s matkou Monikou Binias (51) a zajímalo nás, jak to má aktuálně s drogami. Na téma toho, jaké s nimi má problémy, mluvila nejvíc právě její máma.

„Její odezvy mě mrzí. Vlastně to ani nejsou odezvy, protože já nereaguju. Ale to už v určité fázi nejde, protože říká kraviny a žvásty. Rozhodně to není normální chování a myšlení, zvlášť když jsem její dcera. Je to scestné a vůbec s ní nekomunikuji,“ řekla Super.cz Charlotte, která už ale aspoň našla zpět cestu k sestře Ornelle Koktové (31).

„Mámě jsem se snažila dát šanci několikrát, až do toho natáčení jejího podcastu. A vždycky jsem se jenom spálila. Už se nenechám nachytat. Kdyby to aspoň byla pravda, i když krutá,“ krčila rameny. „Kdyby jí chtěla pomoct, zavolá jí a řeší to s ní a nejde s tím na veřejnost, jenom aby byla zajímavá,“ podpořil kamarádku zpěvák Sámer Issa, který má s Monikou podobnou zkušenost, i když se roky přátelili a také s ní přerušil kontakt. Co se mezi nimi stalo, popsal v našem videu.

A jak to má aktuálně Charlotte s drogami? „Jsem v pohodě, nic si nedávám, neberu. Měla jsem špatné období, kdy jsem měla úmrtí svých psů, ale to přešlo. Nepotřebovala jsem ničí pomoc, protože jsem nebyla v nějaké závislosti. Vyzkoušela jsem a už nemám potřebu se k tomu vůbec vracet. Vlastně ani nepiju, jen si občas zapálím cígo. Jsem taková bio,“ uzavřela.

Další články

Načítám