Hlavní obsah
Článek

I když to u něj nebývá zvykem, promluvil Petr Fiala i o svém soukromí. Svatba jeho jediné dcery Kláry, která si vzala předsedu Mladé ODS Michala Chládka, prý neměla chybu. Náramně si ji užili všichni, nejen novomanželé.

„V médiích se nyní objevila informace o svatbě mé dcery Klárky. Svatba byla minulý měsíc, nebylo na ní vůbec nic tajného, byla dlouho připravována, konala se uprostřed Brna a účastnily se jí nejen obě rodiny, ale také desítky přátel a známých.“

„Byl to velmi krásný obřad a příjemná svatební oslava, měl jsem z toho velkou radost. Klárka s Michalem se znají už dlouho, věřím, že spolu prožijí šťastný život. A moc děkuji za všechny pěkné reakce, které teď dostávám,“ doplnil Fiala.

„Novomanželům přeji hodně lásky a štěstí,“ reagovala Monika. „Hodně lásky a štěstí,“ přidala se Jitka. „Novomanželům blahopřeji k jejich rozhodnutí jít dále společnou cestou a přeji jim, aby se na cestě neztratili, a pokud už by se stalo, aby se zase našli,“ nechala se slyšet Marie. Páru gratulovala i zpěvačka Linda Finková.

V tomto případě se naštěstí nenašel nikdo, kdo by chtěl přání a hezká slova narušit a dát Fialovi najevo, co si myslí o jeho vládě a politických názorech.

Další články

Načítám