Hlavní obsah
Článek

Časům, kdy na ulici nebyl vidět snad ani jeden muž bez více či méně zarostlé tváře, zřejmě už alespoň částečně odzvonilo. Do módy se totiž opět dostávají kníry, což dokazuje i syn Leony Machálkové (57)Bořka Šípka.

Zatímco svými případnými obdivovateli se Leona Machálková příliš nechlubí, se synem Arturem Šípkem (21) se na instagramu ráda ukáže. Své jediné dítko v současné době nevídá příliš často, Artur totiž studuje design v Miláně. A tak zpěvačka na svém profilu sdílí střípky z každé návštěvy. V Itálii v květu oslavila své 57. narozeniny a teď si za synem zajela ještě těsně předtím, než se naplno vrhne do nové sezony.

„POSLEDNÍ TOULÁNÍ a teď už opět ,ke strojům‘ … hola hola práce volá…,“ napsala Leona k sérii fotografií, ze kterých sálá pohoda a je vidět, že s Arturem mají opravdu hezký vztah. Lidé si ale všimli i jiné nepřehlédnutelné věci. Artur, který potěšil i mikinou s podpisem Václava Havla, se od minule vzhledově zásadně změnil, nechal si totiž narůst knírek.

„Milá Leonko, ze syna máte teda krásného mladého chlapa a ten knír je TOP,“ zhodnotila vizáž syna zpěvačky a Bořka Šípka Barbora. „Nooo to je chlapák!!!“ rozplývá se Michaela. „Úžasnej kluk,“ přidává se Daniela a opět nechybí ani komentáře na téma, jak je Artur podobný svému otci.

Leona Machálková nerada mluví o svém soukromí a o tom, jestli má po svém boku partnera. Jak to tak ale vypadá, teď by svým sledujícím mohla dát info alespoň o tom, jestli je zadaný její syn, který pravidelně okouzluje zpěvaččiny sledující. Takové informace by totiž určitě ocenily.

Další články

Načítám