Hlavní obsah
Článek

Dcery Šárky Grossové a zesnulého expremiéra Stanislava Grosse prožívají krásné, zamilované, ale také pracovní období.

Natálie (21)Denisa jsou úspěšné umělkyně a plody jejich práce fanoušci bezpečně znají. Holky s nimi ale nesdílejí jen pracovní aktivity, ale také část svého soukromí.

Denisa vyrazila s partnerem, zpěvákem Filipem Hořejšem na Moravu, kde si konkrétně na Pálavě užili slunné dny i s ochutnávkami vín. Blondýnka pak s fanoušky sdílela vyletněný snímek s vínkem v ruce i romantickou fotografii přímo z jednoho ze sklípků.

Natálie se věnovala své nové písničce a fanouškům se ukázala i v plavkách u bazénu. „Střípky z natáčení klipu Žij a nech žít. Myslím, že to opravdu chcete vidět,“ uvedla na sociálních sítích, kde se objevily spousty milých komentářů, které mířily na její půvab.

Také Natálie je už nějakou dobu šťastně zadaná. Zamilovala se hudebního producenta z Amsterdamu, který si říká Hit My Dm. „Můj přítel mi dělá hudbu, aranže a podklady k tomu. Je skvělý a strašně šikovný. Je fajn, že se vzájemně doplňujeme, že já zpívám a on mi dělá hudbu. Dělá s velkými lidmi, není to jen nějaký producent, ale je fakt dobrý a jsem ráda, že s ním mohu spolupracovat,“ svěřila se Natálie nedávno Super.cz.

Další články

Načítám