Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer se v Národním divadle konal další galavečer předávání Cen Thálie. Největším překvapením se stala účast celé herecké rodiny Preissových včetně Jany, která se ve společnosti prakticky neobjevuje.

Národní divadlo bylo opět svědkem předávání cen, které patří těm nejlepším umělcům z mnoha oborů. Na jeho konci získal z rukou prezidenta Herecké asociace Ondřeje Kepky ocenění za celoživotní mistrovství v oboru činohra Viktor Preiss, který si vysloužil dlouhý potlesk a v hledišti měl navíc velkou podporu. Na Thálie totiž dorazil nejen jeho syn Martin se svou Martinou, ale také manželka Jana a dokonce i jeden z vnuků, který s prarodiči seděl v lóži.

„Říká se, že andělé žijí mezi námi. Já jsem se s některými z nich setkal. Kdysi dávno mě vzali za ruku, vyvedli mě na cestu, ukázali mi světlo a řekli teď už běž sám a snaž se. Tak jsem se snažil,“ řekl Viktor Preiss, který kromě jiných poděkoval i manželce. „Chtěl bych poděkovat jedné dívce, která mi věnovala 57 let života, a tou je moje žena Jana. Bez ní bych tady nestál,“ uvedl.

Jana Preissová nebyla na veřejnosti dlouho viděna, a tak přítomné překvapila změnou barvy vlasů, z blondýny je teď brunetka. Zájem o slavný manželský pár počal už před divadlem, kde na něj čekali fanoušci a Jana Preissová se s úsměvem podepisovala.

Na to, jak to rodině umělců slušelo, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám