Hlavní obsah
Článek

Do Česka po nějaké době opět zavítala krásná Stanislava Lučková, která zazářila ve slovenské reality show Růže pro nevěstu, kde si dokonce získala srdce Radka Urbanyaka, o kterého se ucházelo 18 žen.

Ač mezi párem přeskočila jiskra, vztah jim v reálném životě nevydržel a každý se vydal svojí vlastní cestou. Jak to má Stanka aktuálně se vztahy? „Jsem zadaná. Na Slovensku už se to celkem ví, netajím se tím, ale samozřejmě je to stále čerstvé, takže bych nešla úplně do detailu, ale ano, s někým tvořím pár,“ řekla Super.cz Stanislava, která se objevila na tiskové konferenci televize Nova, kam přišla s influencerkou a pokerovou hráčkou Barborou Mlejnkovou.

Ještě před nějakou dobou někteří čeští fanoušci doufali, že možný pár tvoří právě s Barčou, se kterou se už před časem objevila ve společnosti a hned je začali spojovat. V tomto případě jde ale pouze o výborné kamarádky. „Barča je láska, kdo ji nemá rád. Je to taková moje jiná láska,“ řekla Stanka s úsměvem a zároveň prozradila, jak na podobné spekulace reaguje.

„Z takových věcí si nic nedělám, za nějaký ten čas už jsem si mohla na takové věci zvyknout. Četla jsem a viděla různé články, které nebyla založené na ničem. Myslím si, že mi tyhle věci už nic nedělají. V podstatě si z toho člověk může udělat pěkný den, zasmát se a jdeme dál,“ dodala.

Související témata:
Stanislava Lučková

Další články

Načítám