Hlavní obsah
Článek

Hvězda druhé řady drsné reality show Robinsonův ostrov Martina Helis je dvojnásobná maminka. Radostnou novinku o narození druhého synka sdílel její manžel Jakub a pak i Robinsonka sama na sociálních sítích.

„Ahoj, jmenuji se Tobias. Narodil jsem se v 10:28. Mám 3290 g a 50 cm. Jsem naprosto zdravé miminko a maminka je také v pořádku,“ uvedl na sociálních sítích manžel. „Jsi největší frajerka. Miluji tě,“ dodal Jakub.

Martina se pak svým fanouškům také ozvala. „Žiju. Trochu jsem tu dnešní jízdu dospala a hoří mi tu telefon. Tobík je úžasný! Kopie bráchy, mi přijde. A všem strašně moc děkujeme. O císařském řezu určitě povyprávím,“ napsala.

Martina se před porodem netajila informací, že ji čeká plánovaný císařský řez, a to kvůli zdravotním indispozicím po prvním porodu. „První porod byl přirozený. Pak jsem měla problém s konečníkem a řešila jsem to rok. Po roce jsem šla na operaci konečníku a myslela jsem si, že bude všechno ok, ale bohužel se mi znovu vytlačil při těhotenství. Nic mě nebolí, ale není to k porodu dobré, protože bych se bála tlačit, tím stylem by se mohla stát něco miminku a tím stylem bych si mohla podle mě vytlačit celé střevo. Takže se samozřejmě domluvilo, že císař bude lepší; a já si to pak budu muset vyřešit znovu operativně a už snad naposledy. Hrozila by hlavně inkontinence stolice, a to fakt nechceš,“ svěřila se Martina krátce před operačním zákrokem.

5
fotek
Související témata:
Martina Helis

Další články

Načítám