Hlavní obsah
Článek

Kdykoli Monika Babišová (50) něco postne na sociální síť, je z toho hit. Zvláště pak když se jedná o momentku z rodinného alba. U fotky s dcerou Vivien ale fanouškům málem chyběla slova. Naštěstí se na ně zmohl například David Deyl (39).

„Krásná neděle s mými holčičkami,“ pochvalovala si manželka bývalého předsedy vlády parádní výlet. Na ten vyrazila s dcerou a taky milovanou fenkou, která je oblíbencem celé rodiny. Však ji taky coby jejího člena všichni vnímají.

„Moc vám to sluší,“ prohlásila Petra. „Krásná jste,“ souhlasila Jana. „Obě krásné, ale paní Babišová je excelentní dáma, v Česku na ni žádná nemá,“ zněl další názor do diskuze. Dvě srdíčka přidala i sama Vivien, která měla z procházky evidentně stejný pocit jako její slavná maminka.

Jeden známý zpěvák zašel ještě dál. „Sisters?“ zeptal se David Deyl, který z obou dam udělal sestry a pro jistotu zvolil angličtinu.

To zřejmě pro případ, kdyby ho chtěl někdo obsadit nebo angažovat. Dal všem na vědomí, že v angličtině je taky kovaný. Nehledě na to, že paní Monika má fanoušky a přátele také v zahraničí. Takhle tomu porozumí i Melania Trump.

Nehledě na to, že si také David udělá oko u Babišů, což se vždycky hodí. Nemluvě o tom, že to oběma dámám náramně slušelo. A ostudu jim neudělala ani psí slečna, s níž vyrazily na procházku.

Další články

Načítám