Hlavní obsah
Článek

Topmodelka jihosúdánského původu Adut Akech oznámila radostnou novinu, se svým dlouholetým partnerem Samuelem Elkhierem čekají první dítě. Kráska, které se rovněž přezdívá „Naomi Campbell současnosti“, potvrdila své těhotenství magazínu Vogue a následně se s informací podělila i se svými příznivci na instagramu.

Adut na sociální síti sdílela trojici snímků, která vznikla v rámci focení pro zmiňovaný magazín. Těhotenské bříško na nich přitom hraje prim a modelka uvedla, že už se nemohou dočkat, až poznají svůj uzlíček štěstí.

Modelka se dočkala již více než 400 tisíc lajků a nespočtu blahopřání k požehnanému stavu. Mezi prvními gratulanty byla i Naomi Campbell (54), která byla pro Adut vždy obrovskou inspirací a s níž ji pojí nejen některé pracovní závazky, ale především vřelé přátelské vztahy. Naomi dokonce neváhala modelku nazvat svou dcerou. „Gratuluji své dceři @adutakech k takovému požehnání, nemohu se dočkat, až budu babičkou.“

Čtyřiadvacetiletá modelka popsala, že poprvé pojala podezření, že se „něco děje“, když se u ní objevila intenzivní a neobvyklá chuť na pomeranče. „Vyzvedla jsem si auto ze servisu - s pytlem pomerančů - a když jsem jela zpátky domů, začala jsem mít pocity na zvracení,“ popsala Adut první příznaky. Následně se jí začalo v noci zdát o tom, že je její sestra těhotná, což ji nakonec inspirovalo k tomu, aby si sama udělala těhotenský test. Nakoupila jich pět a všechny vyšly pozitivní. Samotná Adut je nadšená, že bude mladou maminkou, kterou prý vždy chtěla být. S partnerem jsou přitom spolu údajně již více než deset let.

Adut se s maminkou v osmi letech přestěhovala do australského Adelaide. Pro modeling byla objevena ve svých šestnácti a jejím debutem na pařížském týdnu módy byla rovnou přehlídka pro Saint Laurent v roce 2016. Od té doby se Akech stal stálicí pro takové značky jako Tom Ford, Miu Miu, Alexander McQueen nebo Bottega Veneta. Společně s Campbell se objevila také například v loňské kampani Icon pro Victoria’s Secret.

Další články

Načítám