Hlavní obsah
Článek

Když jsme se s Julií Hojdyszovou potkali po finále reality show Růže pro nevěstu, byla porotkyní klání o novou playmate. Sama se na titulní stránce pánského časopisu už objevila. „Ale ne jako playmate, ale jako cover star,“ vysvětlila.

To znamená, že jsem neukazovala bradavky,“ smála se. „Musím říct, že to bylo jedno z nejkrásnějších focení v životě, a hodně mi to zvedlo sebevědomí a naučila jsem se mít sama sebe ráda,“ vysvětlovala. Jako porotkyně prý sázela hlavně na přirozenost.

A šla by Julie do nějaké další reality show, třeba do Love Islandu? „Určitě šla. Ale zrovna s Love Islandem nevím, protože je na můj vkus až moc o tom sexu. I když si řada diváků myslí, že jsem bůhvíjaká dračice, tak jsem hodně zdrženlivá. Čekám, co přijde. Možná nějaká úplně nová,“ krčila rameny.

Pokud jde o vztahy, je Julie tajemná, i když se několikrát objevila ve společnosti s Ladislavem Jamborou, který se účastnil Love Islandu, kde se mu říkalo Lu. Spolu s tmavovlasým fešákem se ostatně fotila i na párty Playboye. „Říkala jsem si, že když diváci tak dlouho sledovali moje randění, nebudu prozrazovat, jestli mám, anebo nemám vztah,“ dodala Julie, kterou teď čeká hodně práce zejména na Slovensku.

Další články

Načítám