Hlavní obsah
Článek

Do společnosti od narození dcery Elly, kterou má s partnerem Adamem Kolářem, vyráží Jenovéfa Boková (32) jen minimálně. Výjimku udělala na křtu kalendáře Proměny, pro který zapózovala. Rozkošný snímek se vydražil za krásných sto tisíc korun. „Jsem spokojená,“ mínila.

Fotka v růžovém pyžamku se spoustou kočiček je ale podle ní až moc slaďoučká. „Nemluvila jsem do toho, holky mi to pak poslaly, že by to takhle nějak mohlo být, tak jsem řekla, že jo. Na mě je to hodně ňuňu, ale jestli se jim to líbí, tak v pohodě,“ krčila rameny. Doma snímek prý nepověsí ani dcerce do pokojíčku, protože si na výzdobu vlastními portréty nepotrpí.

Elle se herečka věnuje maximálně. Nedala si úplnou pauzu, ale hraje jen v pečlivě vybraných projektech. My ji naposledy viděli v komedii Sladký život s Vladimírem Polívkou. „Kromě toho jsem natočila film Franz o Franzi Kafkovi s režisérkou Agneskou Holland, kde hraji Milenu Jesenskou. To byla moc krásná práce. A pak už jen malé věci. Ale chci být hlavně s mojí dcerou, protože její dětství uteče, zatímco práce ne,“ domnívá se.

V tom se shodnou i se starší sestrou Kristýnou, která si stejně jako ona dala po narození třetího dítěte mateřskou pauzu od hraní. „Máme to tak v rodině nastavené. I maminka s námi byla dlouho doma, já ani nechodila do školky. Myslím, že mi to dalo do života hrozně moc, tak to chci předat i své dceři. Balanc musí být, ale nejvíc času chci věnovat dceři,“ vysvětlovala s tím, že sice stále hraje, ale i housle tak trochu pověsila na hřebíček.

Naposledy jsme ji s houslemi mohli vidět na předávání cen Český lev. „Pak jsme ještě hráli na nějakých akcích a na svatbě, ale to byly takové šmidloviny, ne umění,“ smála se. Když už zmínila svatbu, zeptali jsme se, zda ji s partnerem plánují. „Zatím nemám prstýnek. Chci si počkat, až to budu moct taky oslavit. Stále kojím a chci kojit minimálně do dvou let, jak to doporučuje Světová zdravotnická organizace. Tím se aspoň chráním před lidmi, kteří mají kecy, že kojím dlouho,“ uzavřela.

6
fotek

Další články

Načítám