Hlavní obsah
Článek

Kanadská herečka Taylor Russell (30) vynesla na červený koberec na Benátském filmovém festivalu skutečný skvost. Během středeční premiéry novinky Tima Burtona Beetlejuice Beetlejuice se představila v ikonických vintage šatech od Karla Lagerfelda, které měly svou premiéru na přehlídkových molech již před 31 lety!

Bílou róbu s korzetovým průsvitným vrškem, volánovou řasenou střední částí a dlouhou sukní s vlečkou herečka doplnila o klasické špičaté lodičky na jehlách ve stejné barvě. Už tak velmi zdobné šaty zkombinovala Taylor, která do letošního května tvořila pár s britským zpěvákem Harrym Stylesem, již jen s decentními náušnicemi a na červeném koberci na sebe rázem upoutala pozornost.

Jedná se přitom o tytéž šaty, které předvedla na přehlídce Haute Couture kolekce Chanel na jaro a léto 1993 v lednu téhož roku jedna z největších modelingových ikon Claudia Schiffer.

Není to přitom poprvé, co současná hvězda oprášila model po slavné německé topmodelce. Loni v květnu rovněž po 31 letech oblékla šaty Claudie pro změnu zpěvačka Dua Lipa, a to rovnou na nejprestižnější módní událost roku - ples MET Gala.

Další články

Načítám