Hlavní obsah
Článek

Louisa Jacobson Gummer si pro svůj velký den vybrala dle svých fanoušků ten nejlepší moment. Na den narozenin své maminky Meryl Streep (75) světu oznámila, že muži pro ni v životě nejsou volbou. A také odhalila, kdo získal její srdce.

Slavná herečka má dceru s Donem Gummerem, se kterým se rozešla v říjnu roku 2023 po pětačtyřiceti společně strávených letech. Louisa se vydala v máminých šlépějích, vystudovala herectví na Yale School of Drama a lidé ji mohli vidět například v seriálu HBO Pozlacený věk.

A právě na škole se herečka seznámila s hercem Jonathanem Higginbothamem, se kterým chodila v roce 2022. Vztah si tehdy nemohla vynachválit. „Je to svým způsobem skvělé. Sdílíme spolu tuto podivnou kariéru a můžeme si stěžovat na stejné věci. On skutečně ví, co dělám,“ řekla Vanity Fair.

Teď je ale všechno jinak. Louisa, která se s matkou občas ráda účastní společenských akcí, světu prozradila, že je lesbičkou. Její coming out proběhl na sociální síti, kde sdílela několik fotek, přičemž jednu i se svou partnerkou, a připsala velmi výmluvnou větu, že vstupuje do nové éry jako lesbička. Partnerkou herečky je producentka Anna Blundell. Pod fotkou hned řada lidí začala Louise posílat krásné zprávy.

Přítelkyně Louisy Anna Blundell je producentkou.

„Projít coming outem na narozeniny své mámy je tak ikonické,“ napsala například jedna sledující. „Tohle je výhra pro lesbičky,“ přidává se jiná. O tom, jak se k dceřině coming outu staví její maminka, zatím žádné zprávy nejsou. Dá se ale čekat, že se Louisa s mámou určitě dohodla, než se závažným oznámením vyšla na světlo světa.

Další články

Načítám