Hlavní obsah
Článek

V Karlových Varech se sešel další herecký klan. Na kolonádě mohli kolemjdoucí vidět rodinku Lindy Rybové (48)Davida Prachaře (65) s jejich dcerami Rozálií a Josefínou a synem Františkem. Připojil se k nim i Jakub Prachař (41) s přítelkyní Sarou Sandevou.

Pouze Josefínu Prachařovou jsme zastihli na pracovní akci, zbytek rodiny měl spíše soukromý program. Josefína se představila v rámci tiskové konference České televize k novému seriálu Ratolesti, který už se natáčí a volně navazuje na seriál Ochránce.

Hlavní roli v něm hraje Aňa Geislerová (48), která se tak po prvním festivalovém víkendu do Varů vrátila, jejího manžela ztvární Stanislav Majer (46). Nové sérii podle producenta Jana Maxy dominuje téma drog.

Pro Josefínu jde o další seriálový projekt. Mihla se už ve Specialistech, se sestrou Rozálií ztvárnily hlavní role v seriálu Lež na pláži a objevila se i v epizodě Chatařů ze Švihova. Herectví se původně věnovat nechtěla. „Studuji taneční konzervatoř, dlouho jsem chtěla být tanečnice, ale v poslední době hodně inklinuji k herectví a cítím se v něm líp, i když tanci bych se chtěla věnovat dál,“ řekla pro Super.cz půvabná slečna.

Další články

Načítám