Hlavní obsah
Článek

Umělkyně, malířka a fotografka Frances Bean Cobain, která je dcerou zesnulého frontmana Nirvany Kurta Cobaina a Courtney Love, koncem minulého měsíce oznámila radostnou novinu, že se stala maminkou. S manželem Rileym Hawkem přivítali na svět chlapečka, jemuž dali jméno Ronin.

„Ronin Walker Cobain Hawk. 17. 9. 2024. Vítej na světě, nejkrásnější synu. Milujeme tě víc než cokoli,“ připsala dvaatřicetiletá Frances k trojici černobílých snímků, na nichž byl chlapeček i letmo vidět.

S miminkem dokonce manželé o víkendu vyrazili na výlet, a to na dýňový trh v Kalifornii. Novopečené mamince to v podzimně laděném outfitu náramně slušelo a bylo znát, že si svou novou, mateřskou roli užívá.

Frances, která se tu a tam s fanoušky podělí i o nějaký snímek či video se svým slavným otcem, který předčasně zemřel ve svých 27 letech, se dočkala po oznámení o narození synka řady gratulací i od slavných přátel. Nechyběli novopečený dědeček a slavný skateboardista Tony Hawk, Tallulah Willis, Christina Richie, Jeremy Scott, Nick Simmons či kmotr Frances Michael Stipe.

5
fotek

Další články

Načítám