Hlavní obsah
Článek

Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši má za sebou velmi úspěšnou fotbalovou kariéru, ale také se může pyšnit svou krásnou a talentovanou dcerou Kateřinou, která má i přes rozvod rodičů s tátou výborný vztah.

„Mého taťku miluju a myslím si, že to byl úžasný hráč. Jeho kariéra byla hodně pestrá. Líbilo se mi, že vždycky za ten tým hodně bojoval,“ řekla Kateřina k úspěchům svého táty, které si sice úplně nepamatuje, avšak se hodně dozvěděla z vyprávění.

Když Tomáš působil v zahraničí, tak Kačka žila s maminkou v Česku, přesto se jejich život točil zejména kolem fotbalu. „Asi ano. Tím, že taťka žil v zahraničí a s mamkou jsme za ním jenom jezdívali, protože jsem chodila do školky i školy tady v Česku, tak mě to tolik neovlivňovalo, protože se mnou tolik nebyl. Spíš jsem tu jeho kariéru hodně prožívala ve Španělsku nebo Turecku,“ podotkla půvabná umělkyně se slovy, že ani rozvod rodičů jejich vztah nijak neovlivnil. „Myslím, že mi to ten vztah s nimi vůbec neovlivnilo, ani jsem to nezaregistrovala. Stalo se to, když jsem byla hodně malá. Jak taťka býval pryč, tak mi to ani nepřišlo. Je hrozně fajn, že spolu nadále dobře vychází a jsou kamarádi. Nezasáhlo mě to a jsem za to ráda,“ podotkla.

Kateřina se nevydala za sportovní kariérou, kde by se zajisté taky uchytila, ale uměleckou. Už od malička měla vášeň pro zpěv a herectví, v čemž ji rodina podporovala. Přesto se rozhodla pro studium zcela jiného oboru. Nedávno maturovala a brzy nastoupí na vysokou školu, kde bude studovat psychologii.

„Nechtěla jsem sázet na herectví, tak jsem chtěla obor, který s tím půjde trošku ruku v ruce. Rozhodla jsem se pro psychologii, která mě vždy zajímala. Vybrala jsem si anglickou školu v Česku. Chtěla bych se věnovat třeba nějakému hereckému nebo sportovnímu koučinku,“ vysvětlila.

Zpěvačka a herečka je šťastná i v osobním životě. Už nějakou dobu tvoří pár se svým bývalým spolužákem a fotbalistou. Jak jejího partnera přijal její táta? „Chodili jsme spolu do školy už šest let. Ze začátku z toho byl taťka trošku zmatený, ale když z toho vyšel vztah, tak se potkali, když táta přišel v dobré náladě z akce. Hráli jsme spolu karty a bylo to fajn. Táta je hodně extrovertní, a i když z toho jména může jít respekt a člověk se může bát, tak je táta velmi skromný a normální kluk. Mají se rádi,“ řekla Kateřina s tím, že jí táta na rozdíl od maminky fotbalisty nevymlouval.

„Když jsem si v šestnácti letech pomýšlela platonicky na starší fotbalisty, tak byl taťka v pohodě. Spíš mamka nechtěla a byla proti. Nakonec jsem si našla fotbalistu a zároveň spolužáka, tedy ideálně balanc,“ dodala umělkyně s úsměvem a slovy, že se její partner bude stěhovat za studiem do Anglie, a tak budou prožívat vztah na dálku.

Další články

Načítám