Hlavní obsah
Článek

Už je to rok, co americká zpěvačka LP (43) našla svou spřízněnou duši v Praze. Jiskra při natáčení jejího videoklipu totiž přeskočila mezi ní a modelkou a někdejší redaktorkou Snídaně s Novou Ivetou Maurerovou (26). Pár měsíců si dvojice nechávala svou lásku pro sebe, dnes už se jí veřejně chlubí.

Na začátku roku blondýnka odtajnila, že už nějakou dobu tvoří pár s americkou hvězdou. Přestože každá žije na jiném kontinentu, vztah na dálku dokážou udržet a láska u nich jen kvete.

„Jsme furt spolu, furt si voláme, denně. To je důležité, být v kontaktu, vždycky to máme vymyšlené tak, abychom bez sebe byly maximálně měsíc. Když je pryč, tak tady mám hodně práce a snažím se udělat co nejvíc věcí a rychle to uteče,“ svěřila se Super.cz Iveta, která se na sociální síti nyní pochlubila společnými snímky se svou přítelkyní.

„Když jsem tě potkala, hned jsem věděla, že jsi ta duše, o které jsem celý život snila. Tak hodná, tak milá, tak krásná po celou dobu, miluji tě tak hluboce, lásko moje krásná! První rok! Nejlepší rok v mém životě a nemůžu se dočkat dalších milionů. Děkuji za všechno,“ vyznala se Iveta Maurerová na sociální síti.

Svou lásku veřejně vyznala své přítelkyni i americká zpěvačka LP. Ta sdílela společný snímek se slovy. „Před rokem jsem potkala toho nejlaskavějšího, nejúžasnějšího, nejskvělejšího a nejhezčího člověka. Miluji tě a jsem za tebe velmi vděčná, má lásko,“ rozněžnila se americká hvězda.

Další články

Načítám