Hlavní obsah
Článek

Rovnou dvě pompézní svatby absolvuje britská televizní hvězda Vicky Pattison (36). Ta se v sobotu provdá na radnici Marylebone za svého partnera Ercana Ramadana před zraky 150 hostů. Následně se vydá do italské Apulie, kde se bude konat další okázalý obřad, který bude přenášet i televizní stanice Channel 4.

Vítězka pořadu I'm a Celebrity…Get Me Out Of Here!, která byla v roce 2015 vyhlášena královnou džungle a proslula mimo jiné svými extrémními výkyvy váhy, spojí druhou svatbu v Itálii rovnou i s líbánky. Ty ovšem musí kvůli svému nabitému programu zkrátit, jelikož ji čeká natáčení zbrusu nové seznamovací show.

Na londýnské radnici The Old Marylebone Town Hall si v minulosti řekli své ‚ano‘ mnohé nejen britské celebrity včetně Paula McCartneyho s Nancy Shevell, Liama Gallaghera s Nicole Appleton nebo Antonia Banderase s Melanií Griffith.

Do roka a do dne sice dvojice svatby nestihla, ale jinak spolu randí už pět let. Ercan své vyvolené navlékl zásnubní prsten v Dubaji již v únoru 2022. Nyní si tak užijí rovnou dva obřady. Proces příprav popsala Vicky již dříve jako ohromující, ale také zatraceně drahý. „Věděla jsem, že svatby jsou velkým byznysem, měla jsem přehled, ale všechno je čím dál dražší,“ postěžovala si Pattison.

Další články

Načítám