Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, influencerka a účastnice první československé série reality show Love Island Mishala Orth již nějakou dobu žije v Americe. Zhruba před rokem a půl se tam zúčastnila Diddyho pověstné „white party“, o které se nyní otevřeně rozpovídala. Na afterparty mohla jít jen polonahá.

Kauza Diddy v posledních týdnech rezonuje internetem. Své může vyprávět i známá kráska z reality show Love Island Mishala Orth. Ta již nějakou dobu žije v USA, kde si plní svůj sen a snaží se naplno rozjet svou hudební kariéru. V Americe se již setkala s osobnostmi světového formátu, a jak nyní přiznala v podcastu Double Date, v minulosti navštívila i pověstnou white party. To, co se na těchto večírcích dělo, prý není nic, co by se v Hollywoodu dosud nevědělo. „Samozřejmě se to tady řeší. Říkají, že konečně to někdo řekl. Už když jsem tu byla před dvěma lety, už se to tady řešilo,“ spustila na úvod.

Proslulý Diddyho večírek zpočátku prý probíhal naprosto normálně. „Když jsem tu byla před rokem a půl, tak jsem na white party byla. Normálka, normální party, byli tam všichni,“ vypráví. Na akci prý potkala řadu celebrit, z čehož, jako holka z Teplic, byla naprosto nadšená. „Party trvala od desíti do dvou hodin do rána. Všechno jde ze začátku hladce. Lidé se baví, všude jsou známé osobnosti, z čehož jsem já, holka z Teplic, byla nadšená,“ přiznává. „Party probíhala hlavně venku, protože bylo teplo. Na zahradě to vypadalo jako malá svatba a do baráku jsi nemohl. Při vstupu ti vzali mobily a dali je do takového pouzdra. Nemůžeš tam nic natáčet. Dali je do pouzdra označeného číslem. Číslo ti dali, a když jsi odcházel, dal jsi jim ho zpět a oni ti vrátili mobil,“ pokračuje Mishala.

Pozemek střežila ochranka a na místě byl také člověk, který vybíral především ženy, které mohou následně navštívit afterparty. „U baráku stál člověk, který Diddymu dohazuje holky. Vybírá lidi, kteří půjdou na afterparty,“ říká tmavovlasá kráska. „I za mnou ten člověk přišel a říká: ‚Hele, tebe chce Diddy, abys šla na afterparty, běž tamhle do baráku.‘ Já si řekla, že bude sranda, a s kamarádkou jsme šly ke vchodu. Kolem už začali vyhánět z party hlavně kluky. U vchodu stál týpek, který kontroluje věci, a říká nám: ‚Jestli chcete dovnitř, musíte si sundat vršek nebo spodek.‘ Takže vstupenka byla, že jsi musel jít s kozama nebo s prdelí ven. Tak jsme se otočily a šly domů,“ popsala svou zkušenost Mishala. Ta nechce zacházet do větších detailů. Jsou prý zkrátka „věci“, o kterých je doporučeno příliš nemluvit.

4
fotky

Související témata:

Další články

Načítám