Hlavní obsah
Článek

Modelka Karolína Mališová (27) si užívá slunečních paprsků v Itálii. Vyrazila s přítelm na ostrov Sardinie, odkud poslala pozdrav.

„Ubytovali jsme se na takové domácí farmě. Mají to tady jako rodinný hotel. Vůbec jsem nevěděla, jak to tu bude vypadat, a trošku jsem se bála. Po příletu jsem byla překvapená a vlastně v šoku. Už dlouho jsem nebyla v tak krásném hotelu, mají to tady do posledního detailu sladěné do takové té klasické Itálie,“ prozradila Karolína.

Modelka fotí jednu plavkovou fotku za druhou. Není divu, tvrdě maká na postavě, takže prodat je to téměř povinnost.

Doma denně cvičí, především pilates. „Cvičila jsem odmalička. Dělala jsem atletiku a pak to na chvíli kvůli modelingu ustalo. Teď mě to opravdu chytlo, je to moje každodenní rutina a cítím se strašně dobře. Dělám to pro sebe, abych se cítila a vypadala dobře. Líbí se mi, že v tu chvíli mohu být sama se sebou. Všechno odložím a nic jiného mě nezajímá. A je to strašně fajn i na vyčištění hlavy,“ dodala pro Super.cz Mališová.

Pilates cvičí doma denně. Na dovolené ho nahrazuje plaváním. „Tohle u moře miluju nejvíc. Když ze své pilates rutiny přejdu na pravidelné plavání,“ uzavřela.

Další články

Načítám