Hlavní obsah
Článek

Charismatický herec Miroslav Hrabě (43) byl pět let ženatý s manželkou Terezou. Jejich cesty se ale ke konci minulého roku rozešly. I během manželství je spojovala láska k psům a jejich záchrana a i díky čtyřnohým miláčkům překonali bývalí manželé náročné období.

„Beru si je domů. Je to hodně záležitost naší minulost a mojí situace, kterou jsem měl s mojí dnes už exmanželkou, protože jsme si pořídili prvního, druhého, třetího pejska. Pak jsme přes jednu organizaci začali zachraňovat francouzský a anglický buldoky, až jich bylo osm. To musím poděkovat i rodině mé exmanželky za jejich pomoc,“ svěřil se Mirek Super.cz.

Pro Mirka to celé byla ideální terapie po rozvodu. „Přesně tak, člověk nemá čas na nic myslet. Člověk přijde domů a má tam ty ušáky, kteří tě olížou. Je to věc, která nás s exmanželkou stále spojuje. Ale už asi všichni vědí, že už nejsme spolu. Já jsem o tom napsal i knížku, o mém životě s adoptovanou smečkou. Jsem rád, že je tam stále mám. A když se nám podaří, že někdo nějakého pejska, který měl těžký osud, takhle adoptuje, tak budu jedině rád, a pak ta knížka i to mé poselství mělo smysl.“

My se s hercem potkali během focení kampaně pro rakouské wellness centrum. Mirek fotil s Gabrielou Partyšovou (46), která se stala tváří po české návštěvníky. Mirka a Gábinu pojí nejenom práce, ale i kamarádství. „Byla to celkově náročná sezona, celý rok byl turbulentní a je velká náhoda, že jsme se s Gábinou tady potkali,“ dodal Miroslav Hrabě.

Další články

Načítám