Hlavní obsah
Článek

Zatímco princezna Kate (42) v sobotu rozdávala úsměvy na finále Wimbledonu, princ William (42) se synem Georgem (11) v neděli večer neudrželi emoce na uzdě během finálového zápasu Eura, kde Anglie nakonec prohrála.

Pro královskou rodinu jsou ve většině případů emoce na veřejnosti tabu a jejím členům postačí maximálně lehké pousmání, smutek nebo naštvání by všichni měli skrývat. Fotbal je ale fotbal, a když ve finále hraje vaše země proti Španělsku a nedaří se, i z prince a jeho syna se stane normální člověk, který dává najevo, jak moc je vývoj zápasu bolí.

Princ William je navíc velký fotbalový fanoušek a evidentně k lásce k tomuto sportu vede i syna George, který se potatil na jedničku a na tribuně ve svých výrazech doslova kopíroval svého tatínka. Královští si díky anglickému gólu zažili i chvíle radosti, celý zápas proti Španělsku ale nakonec dopadl ve prospěch druhé monarchie, v Berlíně nechyběl ani samotný španělský král Filip, který byl na národní tým samozřejmě patřičně hrdý.

Ani William ale nad fotbalisty nezlomil hůl a po zápase je utěšoval. K výsledku se už krátce vyjádřil i na Instagramu. „Tentokrát to prostě nevyšlo. Stejně jsme na vás všichni moc hrdí,“ napsal princ.

Lidi ale stejně nejvíc pobavily výrazy, které jako by vypadly z americké komedie. „Princ George se chová přesně jako jeho otec. Je to mini princ William,“ nebo „Rozkošné. Princ George je úplná kopie svého otce,“ rozplývali se lidé na platformě X.

Další články

Načítám