Hlavní obsah
Článek

Ukradla snad lexikon kouzel ze Saxany? Nemá falešnou občanku? Zpěvačka Magda Malá (57), ač je to k nevíře, před pár týdny oslavila 57 let. Když se ale vyfotila bez předchozího líčení, ani náhodou to nevypadá, že by se na ní podepsaly příroda a gravitace a do tváře že by se jí propsalo všechno, co v životě zažila.

Magda to neměla v životě nejlehčí. Má například celoživotní trauma z úmrtí milované sestry, pěvecká branže také není žádný med, takže se musela hodně ohánět, aby v ní uspěla.

Výhody měla dvě: vždy byla šik a co jí příroda nedala do vínku co do výšky, to jí přidala v hrdle. Místo toho, aby po všech nástrahách života byla strhaná a zničená, půvab jí dodnes zůstal (ale i to druhé, hlas). Je to až s podivem: ne úplně každá žena jejího věku se může chlubit tím, že vypadá tak neuvěřitelně mladistvě.

Super.cz získal její fotky bez předchozího líčení, jak ale vysvětluje, používá permanentní make-up.

„Nikdy jsem nechápala nikoho, kdo kritizoval kohokoli, kdo si nechal udělat něco s obličejem nebo tělem tak, aby byl spokojenější. Je to každého rozhodnutí a lidé to dělají proto, aby se cítili dobře. Nemáme právo je soudit,“ svěřila se nám.

„Sama jsem desítky let trávila v divadlech a musela mít na sobě nánosy nejrůznějšího make-upu, takže když jsem opustila muzikálovou scénu, rozhodla jsem se, že se v civilu už líčit nebudu. Vždyť to ničí obličej. Mám jen permanentní make-up a líčím se už pouze na koncerty,“ vysvětlila Super.cz závěrem zpěvačka, která v poslední době slavila úspěch umístěním v hitparádě Zlatá česká dvanáctka, v níž zvládla bodovat devatenáct týdnů v řadě a utrhnout rovnou šest prvenství.

Související témata:

Další články

Načítám