Hlavní obsah
Článek

Není každý den posvícení. Svoje o tom ví i poslankyně Alena Schillerová, které, když už jsme u těch světel, Superdebata ČT neudělala vůbec dobrou službu. Spíš než na to, co říkala, se tak lidé u obrazovek soustředili na její tvář.

Nešlo si nevšimnout, že zrovna nemá svůj den. Ve světle reflektorů vypadala úplně jinak, než jak se prezentuje na sociálních sítích. Není divu, že ani co se politické diskuze týče, nepředvedla oblíbená tvář hnutí ANO nic světoborného. Spíš naopak. Umí to lépe. Což platí i pro make-up a líčení.

Tentokrát se nemohla spolehnout na filtry a šikovné ruce lidí ze svého týmu a podle toho to také dopadlo. Obličej exministryně zaujal i hosty ČT, kteří diskuzi sledovali z úplně jiných důvodů než kvůli vzhledu pozvaných lídrů.

„Kdybych měl být úplně upřímný, tak by to byl ne moc podařený make-up Aleny Schillerové. Nevím, jestli to bylo způsobeno Českou televizí, nebo dusnem,“ uvedl ve studiu České televize politický komentátor Bohumil Pečinka, když se ho moderátor Martin Řezníček zeptal, co ho v Superdebatě nejvíc zaujalo.

Těžko říct, zda bývalé šéfce státní kasy udělali medvědí službu v maskérně, nebo jí prostě jen nesedla světla a atmosféra ve volebním studiu. V každém případě byla nepřehlédnutelná a celá zářila, i když asi úplně jinak, než by si představovala.

Vizážisti se dost činili i v případě moderátorky Jany Peroutkové. Vyřádili se na ní také kadeřníci. Princeznovský účes s vlasy umně vyčesanými nahoru by pohledné hvězdě Událostí mohla závidět i Libuše Šafránková v legendární  pohádce Tři oříšky pro Popelku. Na honosný ples proč ne, jestli se ale hodil na předvolební debatu, zůstává otázkou.

Další články

Načítám