Hlavní obsah
Článek

Slovenská influencerka a podnikatelka Zuzana Plačková (33) oslavila své třiatřicáté narozeniny a rozhodla se, že si k tomuto dni nadělí i dárečky, na které si sama vydělala.

Zuzana je známá svou oblibou k designovým a luxusním kouskům. Ani tentokrát nesáhla jinam. Koupila si totiž obří fuchsiovou Chanel kabelku a i bílé tenisky stejné značky. „Když mám narozeniny, tak jsem si dopřála. Chanel XXL jsem u nás ještě neviděla,“ napsala Zuzana k videu, kde si dárečky se spokojeným výrazem na tváři rozbaluje. Na internetových obchodech se dá taková kabelka pořídit od zhruba 250 tisíc korun, boty pak přibližně za 30 tisíc korun.

U příspěvku se objevilo spoustu komentářů. Většina lidí Zuzaně radost z nových kousků přeje. Ovšem našlo se i několik rýpalů, kterým Slovenka s nadhledem odpověděla.

„I kdybych měla nevím kolik milionů na účtu, tak bych nic takového nekoupila. Říká se, že opravdu bohatí lidé se nemají potřebu ukazovat s nesmyslnými značkami,“ napsala jedna ze sledujících. „To bych ráda viděla. Když jsem měla v peněžence jenom euro, tak jsem taky vykládala takové žvásty,“ odpověděla.

Nela Slováková (34) podotkla, že by do tašky vlezl i její synek Dion, který brzy oslaví druhé narozeniny. Na tento komentář Zuzana reagovala vysmátými emotikony, u dalšího uvedla, že je to Dionkova cestovní taška. V galerii se podívejte, jakou parádu si Zuzana nadělila.

Další články

Načítám