Hlavní obsah
Článek

Královna plastik Jessica Alves (40) si nadále plní své sny. Influencerka a hvězda reality show, která se stylizuje do podoby Barbie, si v Los Angeles užívala další žhavé focení. Roli modelky si nesmírně užívá a v sexy prádélku nadšeně ukazuje své chirurgicky vylepšené křivky.

Alves nedávno dostala nabídku od americké stanice NBC, kde se má stát hvězdou chatovací show. Jessica tráví za velkou louží čím dál víc času. V Londýně ji totiž pronásledoval fanatický obdivovatel, který ji dokonce sledoval i na jejím pozemku. Když ji pak na ulici začal osahávat, musela zasáhnout policie.

Jessica se pak bála vycházet ven, takže když se jí naskytla pracovní příležitost, neváhala odletět do USA, kde má zatím klid. V L.A. se to přece hemží jednou celebritou za druhou, a tak žije ve větší anonymitě. Jessica Alves má za sebou přes sto operací za 30 milionů korun. Úpravami svého zevnějšku je posedlá, lékaři jí dokonce říkali, že by měla ubrat.

Samotná Jessica je nyní se svým tělem sice konečně spokojená, ale trápí ji, že stále nenašla muže svých snů. „Už mě nebaví být single a každý týden chodit na rande, která nikam nevedou. Vždycky jsem chodila s mladšími muži, a i když mě zbožňovali, cítila jsem nejistotu, že jakmile se vedle nich objeví mladší žena, tak mě vymění,“ posteskla si pro Daily Mail Alves, která právě proto chodí stále na zkrášlovací procedury. Novou lásku jí to ale zatím nepřineslo. Tak snad se na ni usměje štěstí v USA.

Další články

Načítám