Hlavní obsah
Článek

Její dceři Isabele už byly dva roky a pomalu se vrací na módní mola. Královna krásy z roku 2019 Denisa Spergerová (24) se maminkou stala brzy, když jí bylo jednadvacet. „Hrozně to letí, připadá mi už jako taková slečna,“ usmívala se.

Když se dcera narodila, sama jsem měla dost obavy a nepřipadala jsem si připravená na mateřství. Ale je to sice náročné, ale zvládám to v pohodě. Pomáhají i babičky, stará se i partner,“ svěřila Denisa, která žije s podnikatelem Tomášem Hajíčkem. „Teď ji hlídá docela často, protože malá přes rok chodí do jesliček, ale teď jsou prázdniny,“ dodala.

Denisa byla jednou z hvězd módní přehlídky návrhářky Zuzany Lešák Černé, která se konala v rámci karlovarského filmového festivalu a oblékla i hodně odvážné modely. Nemá ani deko navíc. „Do formy po porodu jsem se dala docela brzy. Asi to bude i tím věkem,“ míní modelka.

„Teď už chodím přehlídky víc, mám dost práce, za což jsem ráda. Když bych byla jenom doma, začalo by si z toho hrabat. Docela se to zase rozjelo a dělám, co mě baví,“ smála se Denisa, která se těší i na letní dovolenou s dcerou a partnerem.

Další články

Načítám