Hlavní obsah
Článek

Když jsme se na ni podívali zepředu, vypadala skoro, jako by právě vyšla z kláštera. Model, který aktuální Miss Czech Republic Adéla Štroffeková (21) vynesla v Karlových Varech na párty luxusního šampaňského, byl ovšem velmi rafinovaný.

Černé šaty s dlouhými rukávy nebyly zrovna ideální na horké počasí. „Ale mají odhalená záda, takže trochu větrám. A je to takový odvážnější model, tak se snažím dávat si pozor,“ smála se Adéla, která si ale neuhlídala pohyby, takže někteří z hostů, včetně fotografů, mohli zahlédnout i část jejího ňadra.

Ještě pár dní před festivalem, na němž měla i pracovní povinnosti, mj. předváděla na přehlídce Beaty Rajské, netušila, jaké modely si s sebou vůbec poveze. „To jsem ještě neměla všechno vyzvednuté, ale nakonec jsme se domluvily s návrhářkou Anamé, která je skvělá a šila mi i šaty na míru na Unicredit,“ vysvětlovala Adéla.

Ta se v lázeňském městě zdrží až do středy a doprovází ji její přítel David. V plánu mají nejen společenská setkání a pracovní povinnosti, ale rádi by zašli i do kina.

Další články

Načítám