Hlavní obsah
Článek

Vítězka Miss Czech Republic 2020 Karolína Kopíncová (26), provdaná Surý, měla sice jiné plány, ale opět naskočila do módu přehlídkových mol v Česku. Předváděla i novou kolekci návrhářky Tatiany Kovaříkové. Poté, co si postěžovala, že přibrala, se opět vrací do formy. A s manželem se také vrátili do svého bytu.

„Už jsem se na to těšila, až zase budu chodit přehlídky. Hrozně jsem prokrastinovala, koukala jsem tak akorát na televizi a baštila nezdravé věci. Teď mě to zase nakoplo a makám. Úplně ve formě ještě nejsem, pořád je co zlepšovat, ale už je to lepší, protože mám větší motivaci. Víc a častěji cvičím, dokonce i s trenérem. A chodím na lekce. Dřu na sobě,“ vysvětlila.

Plány na život v New Yorku padly, s manželem teď žije Karolína v Praze. „A konečně bydlíme zase v našem bytě. Jak jsme plánovali New York, náš byt jsme pronajali, což dávalo smysl ekonomicky. Ale pak jsme si zase my museli najít pronájem. Užívám si, že teď jsem opravdu doma. A i když jsem měla obavy, v jakém stavu bude, dobře to dopadlo. Byl tam jen jeden pán, bydlel sám, a když byt vracel, vypadalo to, jako by tam ani nikdo nebydlel,“ vyprávěla, že obavy, že místo vymazleného bytečku najde kůlničku na dříví, se naštěstí nenaplnily.

S pronájmy a podnájmy má Karolína ze svého života řadu zkušeností. „Za tu dobu, co jsme s partnerem spolu, jsme vystřídali pět bytů, které jsme samozřejmě zanechali v dobrém stavu. A až ten šestý je opravdu náš,“ svěřila.

Další články

Načítám