Hlavní obsah
Článek

Je velkou příznivkyní české módy, takže není divu, že přijela do Brna podpořit tradiční veletrhy s oděvy a obuví od českých výrobců. První dáma Eva Pavlová se zdržela dokonce o hodně déle, než bylo původně v plánu.

Už procházkou po areálu brněnského výstaviště, kde veletrhy Kabo a Styl probíhaly, strávila Eva Pavlová skoro tři hodiny. Zastavila se snad už každého stánku. Na maraton mezi expozicemi byla připravená, i co se obuvi týče. Černé šaty totiž doplnila pohodlnými teniskami.

Na slavností galavečer se převlékla v blízkém hotelu, kde měla k dispozici pokoj, do bílého modelu, u tenisek ale zůstala. V rámci večera, kdy proběhlo několik přehlídek českých módních tvůrců s tématem Brno, město módy, také předala šek pro nadaci Jana Pivečky, která se zaměřuje na podporu mladých obuvníků.

A i když všichni čekali, že galavečerem její přítomnost skončí, Pavlová všechny překvapila, když se rozhodla zúčastnit ještě garden party venku před pavilonem. Do noty si padla hlavně s herečkou Chantal Poullain, se kterou dokázala u vínečka klábosit hodiny. Do hotelu se odebrala až hodinu před půlnocí.

Další články

Načítám