Hlavní obsah
Článek

Je tomu pár let, co si Simona Krainová (51) naběhla hláškou o plážích a okresech. Její výkřik z Karibiku lidé v době pandemie koronaviru příliš neocenili. Nyní se zdá, že modelka a influencerka zadělala na další hit.

„Deset kilometrů běh, dva kilometry plavání, dnes splněno,“ hlásila kráska ze svého druhého domova v Dominikánské republice. Na instagramu poté následovala slova jejích fanoušků, kteří oceňovali formu i postavu.

Našlo se i dost těch, kterým se chlubení běháním a uplavanými bazény začíná zajídat. A nejen to! Osočili modelku z toho, že řeší pořád jen sama sebe, a co se děje kolem ní, ji příliš nezajímá. I když se to týká jejího rodného kraje.

„Simono, tady jsou povodně, lidi se bojí o své domy majetky a životy, zkuste je trochu veřejně podpořit svým dosahem, vaše tělo jsme viděli tisíckrát, jste dobrá prostě,“ vzkázala modelce Maja.

„Vidět ve zprávách, jak jsou domy, auta pod vodou, a pak ona pod vodou v bazénu,“ kroutila hlavou Monika. „Sobectví lidí nezná hranic! Přitom pochází z Moravskoslezského kraje, který právě umírá pod vodami povodně,“ vyjádřila se patřičně dramatická Lýdie, která Krainovou evidentně nemá zrovna v lásce.

Není to poprvé, co si kráska svými slovy naběhla. „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se,“ vzkázala začátkem března 2021 do Česka. A pak se divila, že se se zlou potázala.

Stalo se tak v době pandemie koronaviru, a tak její komentář lidé vnímali obzvláště citlivě, i když to tak Simona jistě nemyslela. To už bylo pozdě bycha honiti.

Další články

Načítám