Hlavní obsah
Článek

Veronica Biasiol (26) odletěla reprezentovat Česko na světovou soutěž krásy Miss Grand International do Thajska. Soutěžící mají každý den velmi bohatý program, při kterém jsou každý den na očích těch, kteří budou rozhodovat o finálním umístěním.

Veronica má za sebou už i plavkovou challenge, na které ukázala nejen své křivky, ale nechala vyniknout autoimunitní onemocnění kůže zvané vitiligo, které se jí před několika lety rozvinulo.

„Nevěřila bych, že po třech letech, kdy jsem své vitiligo schovávala a maskovala, tak ho dnes zvýrazním a hrdě ukážu,“ napsala Veronica k jednomu z příspěvků v bikinách, kde je vidět, jak ohraničení bílých skvrn zvýraznila stříbrnou barvou. Netrvalo dlouho, co se jí ozvala spousta příznivců, ale také ti, kteří se potýkají se stejným autoimunním onemocněním a krásce děkují za otevřenost.

Jak se Veronica na náročné světové soutěži krásy umístí, je zatím otázka. Krátce před odletem nám o svých pocitech povyprávěla na tiskové konferenci Miss Czech Republic. „Vše to přebíjí obrovské těšení. Přece jen je to půl roku, co jsem na to čekala, a teď je to tady,“ prozradila Super.cz se slovy, že si s sebou bere velké množství outfitů.

„Je to 50+ outfitů. Takže to vyjde tak, že se budu převlíkat dvakrát, někdy i třikrát denně. To i chceme. Na té světovce se hodně jede na opulentní, výraznou módu. Chceme ukázat, že Česká republika má hezké stylingy, že se umí hezky odprezentovat, takže toho vezu hodně,“ dodala.

5
fotek

Další články

Načítám