Hlavní obsah
Článek

Postavu má výstavní, tak si tenhle model mohla dovolit. Na přehlídce Lukáše Macháčka vyrazila zpěvačka Emma Smetana (36) v modelu, kde byly zkombinovány legíny, pánské sako a kožený top, který připomínal spíš obleček z sex shopu, jen podvazky chyběly.

„To mi nakombinoval Filip Vaněk, já si k tomu vybrala jen to sako,“ vysvětlovala zpěvačka, která s odvážnými modely nemá problém. I na některých jejích vystoupeních to vypadá, jako by spíš vyrazila na pláž. Ostatně je i tváří firmy, která se na prádlo a plavky specializuje.

„A ty plavky jsou občas koncipované tak, že jim to na té stagi i sluší,“ usmívala se. Faktem je, že takhle si může dovolit obléknout se jen málokdo. „Já možná taky ne, ale třeba jen nejsem soudná. Ale jsem spokojená. V tomhle ohledu jsem dostala největší životní lekci v Brazílii, kde nosily všechny ženy na pláž tanga. A ty siluety byly opravdu všeho druhu, ale všechny ty ženy vypadaly, že jsou se sebou spokojené. A tam jsem se rozhodla, že přesně takhle by to mělo být,“ míní.

Na koncertní open air scény už se Emma opět těší. „19. července nás čeká Colours of Ostrava, což je den, kdy je tam i Lenny Kravitz. Na festivalu Pohoda budu Richardovi Millerovi hostovat v naší společné písničce. A pojedu i na open air na olympiádě v Paříži,“ vypočítala nejdůležitější akce léta.

Související témata:

Další články

Načítám