Hlavní obsah
Článek

Věra Mikulcová (42) se už léta věnuje kulturistice, která je její životní vášní a má za sebou obdivuhodné profesionální úspěchy a další sny, kterých chce dosáhnout.

Nejznámější česká kulturistka letos neplánuje závody, a tak má více času na poznávání koutů Česka po boku své partnerky Jany Paulátové, se kterou vede v Jihlavě vlastní posilovnu. Věra si zároveň buduje komunitu fanoušků na sociálních sítích, kde sdílí střípky ze svého soukromí, a nedávno sdílené fotografie její příznivce velmi zaujaly. Navíc je fotila právě její partnerka.

„Aktuální forma. Přípravy na rok 2025,“ napsala ke dvěma snímkům, na kterých pózuje v korzetu a se zdobenou zlatou čelenkou. Jedna z fotografií pak vytváří světelnou iluzi andělských křídel.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spoustu milých komentářů.

„Aktuální forma. Vy jste někdy z formy? Máte top formu,“ napsal jeden z fanoušků. „Věro, myslím, že sezona 2025 může začít už teď,“ podotkl další. „No tak to je masakr forma. Jste neskutečný vzor,“ shodují se příznivci.

Pokud jde o Věřiny nedávné závody, tak má za sebou reprezentaci v prestižní soutěži Olympia Masters 2023 v Rumunsku, kde se dostala mezi nejlepší desítku. Na dalších závodních prknech by ji fanoušci měli vidět už v první polovině roku 2025.

Související témata:

Další články

Načítám