Hlavní obsah
Článek

Už podruhé si vyzkoušela roli modelky, tentokrát bez podpory své sestry Agáty Hanychové (39), s níž poprvé předváděla loni svatební šaty. Tentokrát byla Kordula Stropnická (19) hvězdou módní přehlídky v rámci galavečera nadace Šťastná hvězda.

„Moc se těším, i když nejsem modelka jako moje sestřička, baví mě to. Ale jen pro zábavu, určitě bych se tomu nevěnovala, chtěla bych mít nějakou jinou práci. Jednou za čas, proč ne. Myslím, že to ženě zvedne sebevědomí a je to skvělý zážitek. Tak jsme za tu nabídku vděční,“ má jasno Kordula, která po maturitě začala studovat vysokou školu.

„Myslím, že bychom měli studovat, dokud můžeme. Když je příležitost, proč ji nevyužít, takže si ještě prodlužuji svůj studentský a dětský život. Studuji marketing a brand management. Takže podnikání a organizování. Myslím, že je to taková univerzální cesta, která se bude hodit do života každému, kdo chce podnikat nebo něco svého vytvářet,“ míní. Věnuje se i sociálním sítím a koním. V našem videu jsme v rámci její přípravy na přehlídku probrali také vztah k jídlu u nich v rodině.

Pobavili jsme se i na téma její staronové lásky s přítelem Damianem, který ji přišel na přehlídku podpořit. „Myslím, že je důležité někdy vzít ten krok zpět a promyslet, co bylo špatně, co se může udělat jinak. A když tam ta láska je, tak tam bude. Je škoda nemilovat. To je to nejhezčí, co v životě máme,“ uzavřela.

10
fotek

Další články

Načítám