Hlavní obsah
Článek

Proslul coby zuřivý reportér, který se nerad nechává spoutat konvencemi, rád se koupe nahý, chodí bos a s předepsaným dress code si hlavu neláme. Jan Tuna si zakládá na tom, že vždy kope za tu správnou stranu, a nejinak tomu bylo i na koupališti, kam se nedávno vypravil.

„Tak si jen tak ležím u vody, pracuju u toho a za mnou vedou debatu dva typičtí čeští pupíci. To, čím možná kdysi vyrobili své následovníky, jim do neviditelna zdatně překrývají pupky jak balony z Vratných lahví,“ rozpovídal se na sociální síti muž, před kterým se musíte mít na pozoru.

„Takoví ti Čecháčci, co umí z fleku a z gauče odborně poradit fotbalistům, hokejistům, americkému i českému prezidentovi. Přátelé starých pořádků a Západem vyprovokovaného Vladimíra Vladimíroviče Putina,“ zhodnotil moderátor, který zásadně neuznává opalovací přípravky. Soudě dle jeho barvy zralého rajčete. Zato fandí korálkům a taky rovnátkům.

„Hele, tak Pellegrini podepsal zrušení slovenské veřejnoprávní televize. Správně! A u nás? Zvednou za Českou televizi poplatky! Strašné! Nikdo se na to nedívá. Já tedy ne! Nic tam nedávají! To je normální výpalné! V Rusku ji už zakázali,“ citoval Tuna dvojici dovolenkářů s tím, že nechybělo ani nadávání na Ukrajinu a Fialovu vládu.

„Hele, tak dnes začalo Tour de France. Koukám na to! Cyklisti mě nezajímají, ale mám to jako cestopis po Francii! Jo a Pepo, od kolika dneska v bedně dávaj ten fotbal?! Ať to stihneme!“ doplnil ještě zuřivý pozorovatel, zapisovatel a reportér v jedné osobě, když citoval dotyčné muže. „Tuňák se tu na zlatém písku začal tlemit jak Vlasta Burian na stříbrném plátně,“ zavtipkoval si ještě moderátor, kterému přirovnání jdou, o tom žádná.

Pokud vyrazíte k vodě, dobře se rozhlédněte. Protože pokud bude v blízkosti, můžete se rychle proslavit. Vzhledem k tomu, že Jan zásadně nepoužívá opalováky, nemůžete ho přehlédnout.

Další články

Načítám