Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejkrásnějších českých tenistek Tereza Martincová je po operaci. I když si myslela, že zdravotní problémy vyřeší konzervativní léčbou, bohužel se zákroku nevyhnula. Na čas tak musela přerušit kariéru.

„Víc než rok bojuji s pravým kolenem. Vyzkoušela jsem všechny možné formy konzervativní léčby. Poslední kapkou bylo, když mi ani prášky nezabíraly a já nemohla bez bolesti chodit,“ vysvětluje Martincová důvod, proč se rozhodla pro operaci.

„Provedli jsme artroskopickou operaci. Nevím, kdy přesně se vrátím, ale budu vás informovat. Lepší dny se blíží. Děkuju moc všem za podporu,“ dodala Martincová, kterou tak na kurtech dlouho neuvidíme.

Se zdravotními problémy bojuje dlouho. A nejen souvisejícími s kolenem. Trápí ji také pravé zápěstí. Tam se zatím snaží operaci vyhnout. „Bráním se operaci, jak to jen jde, snažím se najít cestu, jak se vrátit, ale je to běh na dlouhou trať. Taky už nejsem nejmladší. Doufám, že najdu cestu, abych mohla nějaký pátek ještě hrát,“ řekla pro Super.cz před časem tenistka.

Související témata:

Další články

Načítám