Hlavní obsah
Článek

Nový Superchat se tentokrát netočil ve studiu, ale přímo u našeho hosta doma. Podnikatel, bývalý automobilový závodník, miliardář Richard Chlad nás pozval do své luxusní vily na ostrově Tenerife.

Richard je známý tím, že co na srdci to na jazyku. Nebojí se mluvit o kontroverzních tématech, netají se svým majetkem, vozovým parkem a má velmi jasno v tom, jak má fungovat vztah muže a ženy.

„Ženy musí dát chlapovi to, co potřebuje. A to je sex. Nedáš ty, dá jiná. To tak je. To říkala moje babička. To je stoletá moudrost. A je dobrý se tyto moudrosti učit a připomínat si je,“ řekl rázně v Superchatu Richard Chlad.

Právě řada žen se proti těmto názorům na sociálních sítích vyhrazuje a Richarda kritizují.

„Ty moudra, co dnes poslouchám na sítích, od kazatelek a feministických hnutí nejlépe pod vlivem drog. Myslí si, že napíšou dvě knížky a můžou vyprávět všem, jak mají žít. Jsem na ně alergický a ony jsou alergické na mě,“ říká otevřeně podnikatel, který si udržuje mladistvého ducha a postavu má lepší než řada mužů o generaci mladších. Denně cvičí a je v perfektní formě.

To si užívá i jeho manželka Anička. A také další názor Richarda možná bude budit emoce. „Sex má být patnáckrát až dvacetkrát do měsíce. Pokud to jde pod tohle číslo, tak se začíná zavírat továrna na hormony a celé to jde do prd**e,“ vysvětluje a sám to s manželkou dodržuje.

„Všechno mi zatím funguje, já si nestěžuju. Po této stránce z mé strany to funguje. Rozhodně to není takové to mě bolí hlava. To u nás není. My se doplňujeme, zaklaplo to i tady. To je hlavní. Tam to musí zaklapnout. Intelektuální vztahy, které rozebírají Shakespeara, to je blbost,“ dodal Richard.

Jeho manželka Anna je o 32 let mladší. Manželství jim klape skvěle, nejen po sexuální stránce. Věkový rozdíl necítí ani jeden.

„Já jsem pochopil s jednou z mých partnerek, kde jsme si byli věkově blízcí, že to pro mě není. Byla to skvělá ženská, ale začalo to nabírat směr, že bych měl být v bačkorách a u televize. A já se na to necítil. Nebylo to o sexu, mladých holkách, ale já bych strašně rychle zestárnul, a to jsem nechtěl. Proto jsem si začal život nastavovat jinak,“ dodal Chlad.

Podnikatel také promluvil otevřeně o své práci, o majetku nebo o přípravě kampaně pro Filipa Turka, na jehož úspěchu ve volbách do Evropského parlamentu se podílel velkou měrou. Superchat si můžete pustit ve videu nebo poslouchat na podcastových platformách.

Další články

Načítám