Hlavní obsah
Článek

Spolumajitel organizace Oktagon MMA a moderátor Survivoru Ondřej Novotný (47) si už několikátý rok odskočil i za moderováním soutěže krásy Miss Czech Republic, které je pro něj spíš oddechovou záležitostí.

„Užívám si to, protože mi to neříká pane. Jsem v nějaké hierarchii, což je pro mě do jisté míry nezvyklé, a to mě na tom vlastně baví. Mám nad sebou režiséra, majitelku, kteří mi říkají, co mám dělat. Je to pro mě takové příjemné vytržení do jiného prostředí,“ svěřil se Ondřej Novotný Super.cz.

Avšak právě krásky z Miss Czech Republic jsou také součástí jeho bojové organizace, kde působí jako cage girls. Dokonce se může pyšnit tím, že se v kleci objevují nejkrásnější ženy nejen Česka, ale také světa. Na rozdíl od jiných organizací, kde jsou k vidění zejména ženy známé z lechtivé platformy Onlyfans.

„Jsem rád, že se s holkami potkávám, byla u nás i Miss World Krystyna Pyszková (25). Také jsem rád, že je to baví a užívají si tu bojovou atmosféru. Američani mají rádi takové ‚větší‘ ženy a my máme různé miss, včetně světových. Takže můžeme říct, že máme nejhezčí cage girls na světě, což je skvělé,“ dodal Ondřej Novotný s úsměvem.

Další články

Načítám